WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

vermaak_mb
vermaak_mb
Faciliteiten | dereebok.nl

Algemeen

 • Parkreceptie

  Heeft u behoefte aan informatie over park en regio, loop even binnen bij de parkreceptie. Wij helpen u graag met onze service aan een fijn vakantiemoment. Ook voor fietsenverhuur, was/droogmunten, fiets-/wandelroutes, gasflessen en internet helpen wij onze gasten graag verder.

 • Wifi verbinding beschikbaar

  Vanaf uw standplaats of accommodatie internetten? Wij bieden wifi aan als serviceproduct, dit betekent dat u via de receptie een inlogcode ontvangt voor uw verblijfsperiode. De Wifi-ticket is voor twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. 

   

Sanitair

 • Wasserette

  In ons sanitair bevindt zich een wasserette. De wasserette is voorzien van 2 wasmachines en 1 droger. Bij de receptie zijn muntjes af te nemen. Een wasprogramma kost €5.50 waarbij zeep automatisch wordt ingevoegd. De kosten voor een droogprogramma bedragen € 2.50. Er zijn vier verschillende was- droogprogramma’s, deze duren 50 minuten. 

 • Sanitair

  Het nette sanitair is het gehele jaar door geopend en verwarmd. Ons sanitair wordt minimaal eens per dag gereinigd. Naast douches, wastafels en toiletten beschikken wij over een aparte doucheruimte voor baby’s / kleine kinderen en mindervaliden. Deze ruimte is afgesloten. Hiervoor kan tegen waarborg € 3,00 een sleutel worden aangeschaft. Deze sleutel is gedurende het gehele verblijf te gebruiken.

Recreatie

 • Fietsverhuur

  Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen. Wij verhuren standaard dames- en herenfietsen die uitsluitend per hele dagen worden verhuurd. Prijzen zijn vanaf € 11,00 per dag en de fietsen moeten vooraf gereserveerd worden bij de receptie.

  Kinderfietsen € 5,00 per dag

  fietsstoeltjes € 2,50 per dag

   

 • Spelen in het bos

  De speeltuin tussen de bomen is kleurrijk, knus en gezellig. Er zijn speeltoestellen om te klauteren, glijden en schommelen. En niet te vergeten onze waterspeeltuin voor de kleintjes. Daarnaast is er een heuse air trampoline, een voetbalveld en tafeltennistafels. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. De speeltuin ligt beschut, met zicht vanaf de kampeerplaatsen. 

   

 • Staalbergven

  Een dag lang met het hele gezin vertoeven aan de waterkant, een middag zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes of klimmem en klauteren in de speeltuin, het is allemaal mogelijk bij Het Staalbergven in Oisterwijk!

  Er is een peuterspeelbad, een middeldiep bad met een grote familieglijbaan en een diep bad met wedstrijdafmetingen. En je kunt genieten van het strand dat aan de andere kant van het openluchtzwembad te vinden is. Voor ieder wat wils dus!

  Het Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een hele zomer lang plezier voor jong en oud. 

  Ze kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen. Zij ontvangen voorlopig een beperkt aantal gasten, dus wil je een dagje komen spelen, zwemmen & chillen? Koop dan van tevoren online een kaartje. Kaartjes kopen aan de kassa is niet mogelijk.

 • Recreatie voor kids

  Dit jaar verzorgen de meiden van de KIDSCLUB van Vakantiepark De Reebok. Iedere morgen kunnen de kinderen terecht in de kidsclub om met vriendjes en vriendinnetjes te knutselen en te kleuren. Kinderen van vier tot tien jaar vermaken zich met allerlei sport- en spelevenementen. De animatieloods is naast het speelveld.

  • 10:00 - 12:00 uur