WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

vermaak_mb
vermaak_mb
Faciliteiten | dereebok.nl

Algemeen

 • Parkreceptie

  Heeft u behoefte aan informatie over park en regio, loop even binnen bij de parkreceptie. Wij helpen u graag met onze service aan een fijn vakantiemoment. Ook voor fietsenverhuur, was/droogmunten, fiets-/wandelroutes, en internet helpen wij onze gasten graag verder.

 • Wifi verbinding beschikbaar

  Vanaf uw standplaats of accommodatie internetten? Wij bieden basis-wifi aan als serviceproduct, dit betekent dat u via de receptie een inlogcode ontvangt voor uw verblijfsperiode. De Wifi-ticket is voor maximaal twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. 

   

 • Fietsverhuur

  Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van 'Gazelle' fietsen. Wij verhuren standaard damesfietsen die uitsluitend per hele dagen worden verhuurd. Fietsen moeten vooraf gereserveerd worden bij de receptie.

  E-bike fiets €27,50 per dag 

  Stadsfiets €11,00 per dag 

  Kinderfiets (24 inch) 8 t/m 10 jaar €8,50 per dag

  Fietsstoeltjes (voor/achter) €2,50 per dag

 • Slagboom

  De slagboom werkt d.m.v. een toegangspas, deze is uitsluitend verkrijgbaar voor parkgasten. Hiervoor betaalt u een borg van €35,00. De slagboom werkt van 08.00 tot 23.00 uur. Voor noodsituaties is de slagboom voorzien van een intercom (SOS-knop).

  SOS Toegang (24 uur per dag, 7 dagen in de week)

  Het systeem om ambulances toegang te verschaffen tot het terrein zonder slagboomsleutel. 

  Misschien realiseert u zich niet dat dichte slagbomen geregeld een barrière vormen om patiënten snel te bereiken. Snelle bereikbaarheid kan soms het verschil maken tussen leven en dood. Daarom doet Vakantiepark De Reebok mee aan het landelijke initiatief SOS Toegang dat een oplossing biedt voor verminderde bereikbaarheid van patiënten op afgesloten terreinen.

  Dit betekent dat ambulances direct kunnen doorrijden zodra zij op ons park aankomen. Zorg ervoor dat in zo'n situatie iemand de ambulance kan opwachten en naar de desbetreffende kampeerplaats/accommodatie kan brengen. Tijdens kantooruren zal de receptionist(e) hierin assisteren. 

  Wij zijn 24/7 bereikbaar in geval van nood. Wanneer politie/ ambulance of brandweer onderweg is naar ons park, vergeet dan niet de receptie in te lichten.

 • Uw hond is welkom!

  Ook uw trouwe viervoeter is welkom op Vakantiepark De Reebok!
  Vanaf ons terrein wandel je via het knooppuntensysteem zo de Kampina en Oisterwijkse Bossen in.


  • Maximaal 2 honden
  • Honden zijn toegestaan op kampeervelden
  • Honden zijn toegestaan in diverse accommodaties.
  • Aangelijnd op het park

Sanitair

 • Wasserette

  In ons sanitair bevindt zich een wasserette. De wasserette is voorzien van 2 wasmachines en 1 droger. Wenst u gebruik te maken van de wasserette dient u hiervoor muntjes te hebben. Deze zijn uitsluitend tijdens openingstijden van de receptie verkrijgbaar. . Een wasprogramma kost €5.50 waarbij zeep automatisch wordt ingevoegd. De kosten voor een droogprogramma bedraagd € 2.50. Er zijn vier verschillende was- droogprogramma’s, deze duren ongeveer 50 minuten. 

 • Sanitair gebouw

  Het sanitair gebouw is in het kampeerseizoen 24 uur per dag geopend en de wasserette in het gebouw is geopend van 8:00-22:00 uur. Het sanitair wordt minimaal eens per dag gereinigd en is verwarmd in het winterseizoen. Naast douches, wastafels en toiletten beschikken wij over een aparte doucheruimte voor baby’s / kleine kinderen en mindervaliden. Deze ruimte is afgesloten. Hiervoor kan tegen waarborg € 3,00 een sleutel worden aangeschaft. Deze sleutel is gedurende het gehele verblijf te gebruiken.

  Wat u mogelijk nog niet weet, maar wel ziet, is dat ons sanitair en haar voorzieningen licht gedateerd zijn. Gezien onze toekomstige verhuizing is het niet meer verantwoord om te investeren in een nieuw gebouw. Uiteraard doen wij onze uiterste best de voorzieningen jaarlijks perfect te onderhouden en waar mogelijk te vernieuwen en schoon te houden! 

  Wij werken niet met douchepasjes (tegoed of maximale minuten).  

   

   

Recreatie

 • Fietsverhuur

  Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van 'Gazelle' fietsen. Wij verhuren standaard damesfietsen die uitsluitend per hele dagen worden verhuurd. Fietsen moeten vooraf gereserveerd worden bij de receptie.

  E-bike fiets €27,50 per dag 

  Stadsfiets €11,00 per dag 

  Kinderfiets (24 inch) 8 t/m 10 jaar €8,50 per dag

  Fietsstoeltjes (voor/achter) €2,50 per dag
   

   

 • Spelen in het bos

  De speeltuin tussen de bomen is kleurrijk, knus en gezellig. Er zijn speeltoestellen om te klauteren, glijden en schommelen. En niet te vergeten onze waterspeeltuin voor de kleintjes. Daarnaast is er een heuse air trampoline en voetbalveld. De kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen. De speeltuin ligt beschut, met zicht vanaf de kampeerplaatsen. 

   

 • Staalbergven

  Een dag lang met het hele gezin vertoeven aan de waterkant, een middag zwemmen met vriendjes en vriendinnetjes of klimmem en klauteren in de speeltuin, het is allemaal mogelijk bij Het Staalbergven in Oisterwijk!

  Er is een peuterspeelbad, een middeldiep bad met een grote familieglijbaan en een diep bad met wedstrijdafmetingen. En je kunt genieten van het strand dat aan de andere kant van het openluchtzwembad te vinden is. Voor ieder wat wils dus!

  Het Staalbergven, met zijn schitterende ligging in de Oisterwijkse bossen, is een hele zomer lang plezier voor jong en oud. 

  Ze kijken er naar uit jullie weer te mogen ontvangen. Zij ontvangen voorlopig een beperkt aantal gasten, dus wil je een dagje komen spelen, zwemmen & chillen? Koop dan van tevoren online een kaartje. Kaartjes kopen aan de kassa is niet mogelijk.

 • Recreatie voor kids

  Dit jaar verzorgen de meiden van de KIDSCLUB weer de recreatie in de zomervakantie (18 juli t/m 26 augustus). Iedere morgen kunnen de kinderen terecht in de kidsclub om met vriendjes en vriendinnetjes te knutselen en te kleuren. Kinderen van vier tot tien jaar vermaken zich met allerlei sport- en spelevenementen. De animatieloods is naast het speelveld.

  maandag t/m vrijdag 

  • 10:00 - 12:00 uur