WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

vermaak_mb
vermaak_mb
Over de Reebok | dereebok.nl

Welkom bij de Reebok

Diep verscholen in het dichte bos vindt u Vakantiepark De Reebok. Het vakantiepark midden in het uitgestrekte Oisterwijkse groen is een echte boscamping. Tijdens uw verblijf loopt u ’s morgens vroeg een goede kans oog in oog te komen staan met wilde reeën.

Tussen de natuur en cultuur

Onze gasten genieten volop van de ongerepte natuur in de omgeving. Vakantiepark De Reebok grenst direct aan de Oisterwijkse Vennen en aan natuurreservaat De Kampina. Buiten het park wandelt u over de wildrooster het natuurgebied in, waar  reeën en wilde paarden grazen. Maar om dieren in hun natuurlijke omgeving te zien hoeft u het park niet af. Dartelende konijntjes, watervlugge eekhoorntjes en ijverige spechten zijn onze vaste parkgasten.

Ligging & kaart

 • De Reebok: midden tussen natuur en cultuur

  Geniet van het uitzicht over de vele vennen en wandel in de nazomer over de paarse heidevelden. Zwerf langs slingerende beken en loop door kleurrijke graslanden.

  Maak kennis met de typische Kampina met haar afwisselend droge en natte heide, bossen, beken en vennen. U kunt hier op vele manieren van dit bijzondere landschap genieten. Wilt u weten wat er allemaal te zien is? Kom dan lekker wandelen, fietsen of paardrijden op de Kampina. Ook is er een route die zeer geschikt is voor rolstoelgebruikers en wandelwagens.

   

 • Parkreceptie

  Heeft u behoefte aan informatie over park en regio, loop even binnen bij de parkreceptie. Wij helpen u graag met onze service aan een fijn vakantiemoment. Er zijn ontzettend veel gezellige dingen die u in de omgeving kunt doen waar we u graag van op de hoogte stellen.

  Ook voor fietsenverhuur, was/droogmunten, fiets-/wandelroutes, gasflessen en internet helpen wij onze gasten graag verder.

   

 • Natuur: bossen en vennen

  Door de rijke flora en fauna is het zonder twijfel één van de meest waardevolle heidegebieden van ons land. Dankzij de afwisselende landschappen zijn er veel dieren en planten te vinden. Zo kunt u op de Kampina ineens oog in oog staan met een prachtig Ree.

  Ga eens met de boswachter van Natuurmonumenten mee en speur naar Reeën tijdens een Reeëntocht. Vergeet vooral uw fototoestel niet.

   

 • Oisterwijkse natuur

  Vakantiepark De Reebok is omgeven door natuur. Mooie vennen, wilde dieren en prachtig groen. Bekijk hier de video om een indruk te krijgen van onze omgeving. Bekijk hier de video om een indruk te krijgen van onze omgeving.

   

   

   

   

 • Oisterwijk: Terras, eten, shoppen

  Op 10 minuten fietsen ligt het welvarende en elegante stadje Oisterwijk, deze Parel in ‘t groen is een bezoek meer dan waard. Oisterwijk biedt zowel overdag als ’s avonds volop vermaak.

  Er zijn luxueuze winkels, gezellige terrassen en een weekmarkt. Op culinair gebied kunt u zich hier tegoed doen in de vele verschillende sfeervolle restaurants.

Plattegrond

Gasten vertellen

Familie Tol uit Den Haag
"Mooie camping in een prachtige omgeving. Onze vierjarige tweeling heeft zich bijzonder goed vermaakt met allerlei avonturen in het bos."

Familie Alderden uit Zwaag
"Het is een prachtige omgeving mooi om te fietsen en te wandelen en bij slecht weer dichtbij grote steden."

Familie Hendriks uit Cuijk
"De camping ligt ideaal als je van wandelen en fietsen houdt. Het centrum van Oisterwijk is op loop- / fietsafstand (ca. 3 km). In het restaurant van de camping kun je prima eten voor een betaalbare prijs."

Familie Kempen uit Oosterhout Nb
"Mooi chalet mooie omgeving."

Familie Baast uit Tilburg
"Mooi rustig park met veel natuur en altijd alles netjes. vriendelijk personeel en meteen behulpzaam."

Familie Clerx uit Oost-Souburg
"Wij hadden een trekkershut geboekt om in de omgeving verschillende dingen te kunnen doen. We komen zelf uit Zeeland en moeten anders best even rijden voor we ergens zijn. Geweldig was dat we ook nog zwembadkaarten kregen waar we heerlijk een paar uur hebben kunnen doorbrengen. Een geweldig zwembad met ook nog allerlei klim- en klauter-toestellen! Op de camping zelf voor de kinderen ook genoeg te doen! Zeker voor herhaling vatbaar. Lekker gegeten in het gezellige sfeervolle restaurant met zeer vriendelijke mensen. Een erg gemoedelijke sfeer!"

Familie Brandt uit Capelle aan den IJssel
"Wij hebben genoten van de rustige en schone camping. De omgeving is een feest om er te fietsen of een toertje met de auto te maken."

Familie Nauts uit Echt
"Fantastische camping goede sfeer je vind er rust en veiligheid."