WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

vermaak_mb
vermaak_mb
Contact | dereebok.nl

Contact & route

E-mailadres: info@dereebok.nl
Adres: Duinenweg 4
Postcode: 5062 TP
Plaats: Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-5282309

Beknopte openingstijden

Winterseizoen oktober t/m maart gesloten.

U bent welkom om een afspraak te maken via: info@dereebok.nl

Zomerseizoen april t/m september dagelijks geopend. 

  • Maandag t/m zaterdag 09.30 - 17.00 uur
  • Zondag 09.30 - 14.00 uur

 

 

Locatie

A58 Eindhoven – Tilburg

Afslag Moergestel Bij aankomst in Oisterwijk volgt u de borden: andere recreatievoorzieningen, vervolgens volgt u de borden duinenweg en arriveert u op Vakantiepark de Reebok.

A65 Tilburg – Den Bosch

Afslag Oisterwijk Bij aankomst in Oisterwijk volgt u de borden: andere recreatievoorzieningen, vervolgens volgt u de borden duinenweg en arriveert u op Vakantiepark de Reebok.

Receptie & ontvangst

Zomerseizoen April t/m September  Winterseizoen Oktober 2022 t/m Maart 2023
Maandag: 09.30 – 17.00 uur
Dinsdag: 09.30 – 17.00 uur
Woensdag: 09.30 – 17.00 uur
Donderdag: 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.30 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
Zondag: 09.30 – 14.00 uur
Maandag: 09.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 09.30 – 16.00 uur
Woensdag: 09.30 – 16.00 uur
Donderdag: 09.30 – 16.00 uur
Vrijdag: 09.30 – 16.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 16.00 uur
Zondag: gesloten

 

* Aankomsten na sluitingstijd zijn mogelijk in overleg met de receptie van De Reebok.

* Op startdagen van enkele populaire arrangementen is de parkreceptie langer geopend. De hiervoor geldende tijden zijn variabel en worden kenbaar gemaakt op de entreedeur van de receptie.

Veelgestelde vragen

Onderstaand een selectie van veel gestelde vragen waarop wij graag antwoord geven. Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem! U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via 013 528 23 09 of e-mail info@dereebok.nl

Vanaf welke tijd is het mogelijk te arriveren?
Alle aankomsten zijn op De Reebok vanaf 14.00 uur.

Is het mogelijk eerder dan 14.00 uur te arriveren?
Het is mits de standplaats beschikbaar is mogelijk eerder te arriveren, informeert u hiervoor een dag voor aankomst bij onze receptie. Indien mogelijk zijn aankomsten zijn dan vanaf 12.00 uur.

Tot welke tijd kunnen wij arriveren?
De receptie sluit dagelijks om 17.00 uur. Komt u later aan, dan graag in overleg met de receptie medewerkers.

Wat is de vertrektijd?
Kampeerders graag vertrekken voor 11.00 uur. Accommodatie verhuur voor 10.00 uur.

Is het mogelijk om het verblijf met een dagdeel te verlengen?
Indien mogelijk en afhankelijk van de beschikbaarheid bieden wij u de mogelijkheid uw kampeerplaats met een halve dag te verlengen, hiervoor wordt een toeslag € 15,00 berekend.

Zijn honden toegestaan?
Honden (maximum van 2 per vakantieverblijf) zijn tegen betaling toegestaan. Uitlaten uitsluitend buiten het park. Uiteraard dient uw hond op het terrein aangelijnd te zijn. Honden zijn niet toegestaan in het sanitairgebouw en receptie, Overige huisdieren zijn beperkt toegestaan, mits vooraf toestemming aan de parkleiding wordt gevraagd. Huisdieren van bezoek is niet toegestaan.

Moet mijn bezoek betalen?
Bezoek overdag is tot 22.00 uur met een maximum van 4 personen gratis. De recreant dient zorg te dragen dat bezoekers zich bij aankomst melden en inschrijven bij de receptie. Als recreant blijft u verantwoordelijk voor uw bezoek!

Is er WiFi op de camping?
2 tickets krijgt u bij aankomst.

Zijn er recreatieactiviteiten voor de kinderen?
Tijdens de zomerperiodes is er een Kidsclub aanwezig in de ochtenden van 10.00-12.00 uur. Deze programma’s zijn toegespitst op de kinderen 2 tot 10 jarigen.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Nadat de reservering geplaatst is, verzoeken wij je de helft van het totaalbedrag (alsook het totaalbedrag van de eventueel afgesloten annuleringsverzekering) binnen 14 dagen na reserveringsdatum te voldoen. De andere helft dient 4 weken voor aankomst voldaan te zijn.

Wie bezoeken Vakantiepark De Reebok?
Onze gasten komen voor rust, ontspanning en privacy. Wij worden voornamelijk bezocht door jonge gezinnen en opa’s en oma’s met (klein)kinderen tot 10 jaar, (jonge)senioren, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

Wordt het sanitair dagelijks gereinigd?
Ons sanitair wordt dagelijks gereinigd en we houden het schoon. Alle kampeerders waarderen het wanneer iedere gast zijn of haar steentje hieraan bijdraagt. Het is daarom niet toegestaan in het sanitairgebouw te roken, kinderen te laten spelen en kleine kinderen zonder begeleiding van een ouder gebruik te laten maken van deze voorziening.

Heb ik douchemuntjes nodig?
Nee, bij ons hoef je niet met muntjes of een sep-key te lopen. Alles is vrij toegankelijk en te gebruiken.

Kan de auto bij de standplaats staan?
Maximaal 1 auto per standplaats is toegestaan. Op het gehele park geldt het wegenverkeersreglement en een maximale snelheid van 5 km/u, dus stapvoets! Parkeren alleen op de standplaats of de daarvoor bestemde parkeerplaatsen op het terrein. Het is niet toegestaan uw auto, al dan niet tijdelijk te parkeren op lege kampeerplaatsen. Bezoek dient te parkeren op de bezoekersparkeerplaats buiten het park, dit geldt ook voor uw eventueel 2e auto.! Ook als fietser dient u rekening te houden met uw snelheid.

Hoe dien ik mijn kampeermiddel te plaatsen?
U dient uw kampeermiddel gelijk aan de haag te plaatsen (enkele plaatsen uitgezonderd), hierbij dient u rekening te houden dat u minimaal 1 meter van de haag staat i.v.m. maai- en snoeionderhoud. Om eventuele maai- en snoeischade te voorkomen adviseren wij u uw kabels voor tv, elektra en watervoorziening door een mantelbuis te geleiden, kabelrestanten dient u onder uw caravan te leggen. Grondzeil (geen plastic) is enkel toegestaan onder uw voortent! Luifels en parasols zijn toegestaan, het plaatsen van partytenten en overige overkappingen zijn niet toegestaan.

Zijn alle kampeertarieven inclusief elektragebruik?
Alle kampeertarieven zijn inclusief elektragebruik, met uitzondering van voor- na- en seizoenplaatsen. Daarnaast is het gebruik van sanitair- en vuilnisvoorziening inclusief.

Mag er een bijzettentje bij mijn kampeermiddel geplaatst worden?
1 bijzettentje is in prijs inbegrepen, deze mogen echter niet groter zijn dan 4 m2 en hebben een punt- of koepelmodel. Een 2e bijzettent is uitsluitend toegestaan na overleg en tegen een meerprijs.

Is er TV aansluiting op de kampeerplaatsen?
Er is CAI aansluiting op alle kampeerplaatsen, alle standaard TV zenders zijn te ontvangen.

Zijn partytenten toegestaan?
Nee, deze zijn niet toegestaan.

Is barbecueën toegestaan?
Barbecue gebruik is toegestaan in een daarvoor bestemd apparaat. Vrij van de ondergrond en mits een emmer bluswater in de directe nabijheid aanwezig is. Vanwege bosbrandgevaar in droge perioden kan een tijdelijke barbecue beperking of verbod gelden. Wees altijd voorzichtig met vuur en gebruik buiten een asbak voor sigaar of sigaret. U kampeert bij ons in een bosrijkgebied, oneigelijk gedrag kan leiden tot levensgevaarlijke situaties, bent u zich hiervan bewust. Openvuur en vuurkorven zijn ten strengste verboden.

We willen de camping bezichtigen, kan dat?
Alle dagen van het jaar bent u van harte welkom om ons park te bezichtigen. Ook in de winterperioden bent u tijdens openingstijden van de parkreceptie van harte welkom. 

Zijn schoonmaakkosten en waarborg verplicht?
Schoonmaakkosten zijn te allen tijde verplicht. Om de kwaliteit van de schoonmaak te waarborgen werken wij hiervoor met een proffesioneel team. Na vertrek wordt de waarborgsom uitsluitend per bank binnen 10 werkdagen teruggeboekt.

Verhuren jullie fietsen en zijn deze vooraf fietsen reserveren?
Wij verhuren diverse fietsen, hiervoor werken we samen met een plaatselijk fietsverhuurbedrijf. Een luxe huurfiets per dag kost     €11,00 ook kinderfietsen zijn te huur. 


Wat is extra bij te boeken?
Wij verhuren naast kampeerplaatsen, verhuuraccomodaties en fietsen.

Bedlinnen € 10,00 per set
Handdoeken € 6,00 per set
Keukenlinnen € 4,00 per set
Kinderbed € 10,00 per verblijf
Kinderstoel € 10,00 per verblijf


HEERLIJK VERBLIJVEN ZOALS U DAT WILT