WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

WELKOM BIJ DE REEBOK

Buiten zijn zoals jij dat wilt

vermaak_mb
vermaak_mb
Actueel | dereebok.nl

Buiten het park

 • KOOPZONDAG

  Iedere 1e zondag van de maand is het koopzondag in het sfeervolle centrum van Oisterwijk. Met een grote diversiteit aan winkels en cafés & restaurants is de koopzondag in Oisterwijk een heerlijk dagje uit!

 • De Reebok & Oisterwijk op TV

  Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de gezelligheid in en rondom Vakantiepark De Reebok. Geniet van de natuur, cultuur en het bourgondische leven in de Gemeente Oisterwijk. KLIK HIER

 • InOisterwijk.nl

  Neem eens een kijkje op www.inOisterwijk.nl hier vind je allerlei informatie over nieuws, recreatie, wonen, horeca etc. van de gemeente Oisterwijk. 

In het park

 • De Reebok & Oisterwijk op TV

  Bekijk het filmpje en krijg een indruk van de gezelligheid in en rondom Vakantiepark De Reebok. Geniet van de natuur, cultuur en het bourgondische leven in de Gemeente Oisterwijk. KLIK HIER

 • Veel gestelde vragen over het coronavirus

  Ondertussen kan niemand er meer onderuit: het coronavirus (COVID-19). Wij begrijpen dat het voor veel aanstaande gasten of gasten die al een reservering hebben staan de nodige vragen oplevert. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen bij elkaar gezocht en op deze pagina verzameld. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij blijven telefonisch (013-5282309) en per mail (info@dereebok.nl) bereikbaar.

  De overheid heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. De komende dagen gaan wij kijken welke consequenties dit gaat hebben voor het vakantiepark en voor onze gasten. Zodra we meer informatie hebben, laten we dit zo snel mogelijk weten! We vragen jullie dan ook om nog even geduld te hebben en onze berichten af te wachten.

   

  Kan ik nog wel op vakantie bij Vakantiepark  De Reebok vanwege het coronavirus?

  Ja, u kunt gewoon op vakantie gaan! Vakantiepark De Reebok volgt de regelgeving van de overheid. Vakantieparken hoeven op dit moment nog niet hun deuren te sluiten voor verhuur en kamperen.  

  Het restaurant is gesloten. De speeltuin met het springkussen zijn toegankelijk. 

   

  Vallen vakantieparken onder de regeling dat er maximaal 100 personen bij elkaar mogen zijn?

  Vakantieparken vallen nog niet onder deze regeling. Wel letten wij erop dat er nooit meer dan 100 personen op dezelfde plek zijn, zoals bij groepsactiviteiten. U kunt hierdoor misschien teleurgesteld worden.

   

  Als er geen animatie mogelijk is of als het zwembad gesloten is, heb ik dan recht op een lager overnachtingstarief?

  Doordat de richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

   

  Gelden er op Vakantiepark De Reebok extra regels ten aanzien van de hygiëne?

  Wij adviseren onze gasten om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Uiteraard houden wij, de medewerkers van Vakantiepark De Reebok hier ook aan. 

  • Was je handen regelmatig met water en zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na eenmalig gebruik weg;
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

  Daarnaast hanteren wij onderstaande aanvullende maatregelen.

  • Betalingen moeten met de pin worden voldaan.
  • Maximaal 2 personen op de Receptie.
  • Houd afstand in het badgebouw.

  De schoonmaak heeft altijd al onze grote aandacht, de huidige inzet is in principe voldoende. In het geval van constatering van corona op het vakantiepark worden extra maatregelen getroffen. Deze worden dan volgens de landelijke richtlijnen uitgevoerd.

   

  Kan ik mijn vakantie annuleren?

  Bij annulering hanteren wij de annuleringsvoorwaarden zoals deze door de Hiswa-Recron zijn opgesteld. Hierin staat vermeld dat u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs zal moeten betalen bij een annulering:

  • Meer dan 3 maanden vóór dag van aankomst annuleren betekent 15% betalen
  • 3 tot 2 maanden vóór dag van aankomst annuleren betekent 50% betalen
  • 2 tot 1 maand vóór dag van aankomst annuleren betekent 75% betalen
  • Binnen 1 maand vóór dag van aankomst annuleren betekent 90% betalen
  • Op dag van aankomst annuleren betekent 100% betalen

  Heeft u een eigen (doorlopende) annuleringsverzekering dan verwijzen wij u graag door naar hen. 

   

  Kan ik mijn vakantie omboeken?

  Op dit moment is er nog geen reden om niet te komen.

  Vakantiepark De Reebok heeft wel een speciale coulance regeling voor mensen met een reservering t/m aankomst dag 1 juni 2020. Deze reserveringen mogen kosteloos worden omgeboekt naar een periode tussen 1 augustus en 23 december 2020. (Op basis van beschikbaarheid). Hierbij gelden de volgende regels:

  • (voor)seizoensarrangementen zijn hiervan uitgesloten;
  • Kan alleen aangevraagd worden als de reservering volledig of deels is aanbetaald;
  • Aanvraag voor verplaatsing moet minimaal 2 dagen voor de huidige aankomstdatum aangegeven worden;
  • Reserveringen geboekt met gebruik van deze coulance regeling zijn op geen enkele wijze te annuleren met vergoeding. RECRON annuleringsvoorwaarden en afgesloten annuleringsverzekeringen zijn op deze reserveringen niet van toepassing (ook niet bij bijvoorbeeld ziekte).

   

  Kan er voor mij een uitzondering gemaakt worden?

  Dit is een zeer uitzonderlijke situatie en hierdoor kunnen wij geen persoonlijke uitzonderingen maken. Indien de landelijke situatie zal wijzigen, volgen wij de dan geldende regelgeving. Wij danken jullie voor het begrip in deze periode.

   

  Ik heb een jaarplaats op Vakantiepark De Reebok. Welke regels gelden er voor mij?

  Het is niet verboden om gebruik te maken van uw eigen stacaravan of chalet. Wij rekenen er op dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, bijvoorbeeld door de regels van het RIVM in acht te nemen. Verder adviseren wij jullie niet naar Vakantiepark De Reebok te komen wanneer jullie in een gebied wonen waar veel corona gevallen bekend zijn of jullie je niet zo lekker voelen. 

  Zolang de regels van de overheid tot beperken van contacten gelden, is het verhuren van de stacaravan of het chalet niet toegestaan. Tevens zal u geen beroep kunnen doen op onze technische dienst (met uitzondering van noodgevallen). Informeren is altijd mogelijk.

   


HEERLIJK VERBLIJVEN ZOALS U DAT WILT