WILLKOMMEN IM REEBOK

Sei draußen, wie Sie Wollen

WILLKOMMEN IM REEBOK

Sei draußen, wie Sie Wollen

vermaak_mb
vermaak_mb
Actual | dereebok.nl

Im Park

 • KAUF SONNTAG

  Jeden ersten Sonntag im Monat ist der Einkaufssonntag im stimmungsvollen Zentrum von Oisterwijk. Mit einer großen Auswahl an Geschäften und Cafés finden Sie hier s & amp; Restaurants ist der Einkaufssonntag in Oisterwijk ein wunderschöner Tag!

 • Ferienpark De Reebok & Oisterwijk im Fernsehen

  Schauen Sie sich das Video an und machen Sie sich ein Bild vom Spaß im und im Vakantiepark De Reebok. Genießen Sie die Natur, Kultur und das burgundische Leben in der Gemeinde Oisterwijk. KLICKEN SIE HIER

 • Ferienpark De Reebok & Oisterwijk im Fernsehen

  Schauen Sie sich das Video an und machen Sie sich ein Bild vom Spaß im und im Vakantiepark De Reebok. Genießen Sie die Natur, Kultur und das burgundische Leben in der Gemeinde Oisterwijk. KLICKEN SIE HIER

 • Corona update

  Corona Update 19 augustus 2020

  Gelet op de ernstige toename van het aantal besmettingen in de privésfeer, heeft het Kabinet opnieuw de dringende oproep gedaan om geen privébijeenkomsten met meer dan 6 gasten te organiseren of te bezoeken, waarbij bovendien de 1,5 meter afstand gegarandeerd moet zijn. Die oproep ondersteunen wij en wij vragen u dan ook met klem om geen feestjes, bbq’s of verjaardagen met grotere groepen in uw accommodatie of uw eigen kampeermiddel (tent, caravan, camper of vouwwagen) te organiseren. 

   

  Corona Update 11 juni 2020

  Geweldig Nieuws! 

  Vanaf maandag 15 juni mag het sanitairgebouw weer volledig open! 

   

  Corona Update 5 juni 2020

  ‼ Goed nieuws. Het sanitair op de campings / recreatieparken mag per direct open van 8 -20 uur, zie toelichting hieronder‼
   
  Op 3 juni jl. heeft het RBT besloten in te stemmen met alle punten:
   
  Openstelling van toiletten op recreatieparken overeenkomstig de lijn die de veiligheidsregio Zeeland hanteert: overdag geopend van 8:00 tot 20:00 uur.
   
  Het gesloten houden van de toiletten op o.a. recreatieparken leidt tot ongewenste neveneffecten voor  de volksgezondheid, zoals vervuiling.
   
  De veiligheidsregio Zeeland staat beperkt toiletgebruik bij recreatieparken toe. Om dagrecreanten tegemoet te komen is besloten alleen de gemeenschappelijke toiletvoorzieningen op vakantieparken, campings, kampeerterreinen en kampeerveldjes overdag te openen. Tussen 20.00 uur en 8.00 uur dienen de toiletten afgesloten te zijn.
   
  De eis dat de nacht verblijvende recreant zelf dient te beschikken over individuele sanitaire voorzieningen blijft gehandhaafd. Voorgesteld wordt om deze lijn te volgen. ‘’
   

  Corona Update 30 april 2020

  Woensdag 29 april is er een nieuwe Noodverordening van de veiligheidsregio Brabant-Noord gepubliceerd. Dit betekent dat ons Vakantiepark open mag! Daarom heten wij jullie van harte welkom vanaf donderdag 30 april 2020.

  Hoe staan we er nu voor:

  • Het vakantiepark mag open.

  • Bij ons een accommodatie huren met het eigen gezin op het vakantiepark is weer mogelijk. Met uitzondering van Van Gogh Tent en trekkershutten (hier is geen privé sanitair aanwezig).

  • U mag bij ons op het vakantiepark verblijven met uw eigen gezin. Met een vriendengroep een huisje of caravan huren is niet toegestaan.

  • Het is mogelijk om met een toercaravan op het vakantiepark te staan als hier een aparte sanitaire voorziening in aanwezig is.

  • Campers met eigen sanitair mogen op het vakantiepark staan. Bij het legen van het chemisch toilet moet 1,5 meter afstand worden gehouden van andere vakantiegangers.

  Aanvullend:

  • Het sanitair gebouw blijft gesloten.

  • De stortplaats voor het chemisch toilet is wel toegankelijk.

  • De receptie is dagelijks geopend met aangepaste openingstijden.

  • Grand Café De Reebok en de snackbar blijven gesloten.

  • Er is geen animatieprogramma tijdens het Hemelvaart en Pinksteren weekend.

  • Het zwembad Staalbergven is gesloten.

  • Bezoek/visite is niet toegestaan.

   

  Houd daarnaast rekening met de algemene richtlijnen:

  • Houd afstand tot elkaar, minimaal 1,5 meter

  • Schud geen handen.

  • Ga niet samenscholen en op bezoek bij elkaar op het vakantiepark.

   

  Wanneer de maatregelen wijzigen brengen wij u uiteraard op de hoogte.

  De openingstijden van de receptie zijn de aankomende dagen:

  Maandag t/m zaterdag: 09.30 uur tot 14.00 uur

  Zondag: gesloten

  Wanneer u buiten deze openingstijden wilt inchecken dient u altijd van te voren te bellen: 0135282309

   

  Corona update 7 april 2020 voor onze (voor-) seizoensgasten.

  Middels dit schrijven willen wij u verder informeren over aanvullende maatregelen die zijn verduidelijkt voor ons.

  Net als u waren wij overdonderd door het nieuws dat het vakantiepark per direct op 3 april 2020 om 18:00 uur dicht moest voor recreatief nachtverblijf en zaten wij net als u met vele vragen.

  Wij hebben daarom ook vragen gesteld aan de Veiligheidsregio’s van Brabant & de gemeente Oisterwijk. Hierop hebben wij uiteindelijk antwoord gekregen dat een (voor-) seizoensplaats met eigen sanitaire voorzieningen toch mogen komen.

  Het gaat er voornamelijk om dat er zo weinig mogelijk verkeersbewegingen zijn van, naar en op de camping. Vanuit de Veiligheidsregio’s van Brabant & de Gemeente Oisterwijk worden uiteraard wel een paar regels gesteld.
   

  • Alleen gasten van een (voor-) seizoensplaats met eigen sanitaire voorzieningen mogen op het park verblijven.

  • Het chemisch toilet blijft open op het park, zodat u gebruik kunt maken van uw eigen sanitaire voorzieningen. Met in achtneming van de RIVM Maatregelen waaronder 1.5 m afstand houden van elkaar.

  • Verder zullen onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op het vakantiepark gesloten blijven tot in elk geval 10 mei 2020.

  • De camping mag helaas geen dagjes toeristen toestaan op de camping. Dit betekent even bloemetjes water geven, even naar de caravan kijken is niet toegestaan. U dient dus langer dan een dag op de camping te verblijven. Dit om verkeersbewegingen van, naar en op de camping te beperken.

  • Bezoek is helaas niet toegestaan tot in elk geval 10 mei 2020.

  Onze receptie heeft tot 10 mei de volgende openingstijden: Maandag t/m zaterdag 09.30-14.00 uur , Zondag gesloten
   

  Heeft u verdere vragen, willen wij u vriendelijk verzoeken om niet direct te bellen of te chatten via facebook of Instagram. Gelieve te mailen naar info@dereebok.nl. Wees lief voor elkaar en zorg goed voor jezelf en anderen

  Veel gestelde vragen over het coronavirus - update 3 april 2020 

  Vakantiepark De Reebok & Streekpark Klein Oisterwijk  zullen per vandaag 3 april 2020 om 18:00 uur sluiten.

  Bij vakantiepark De Reebok & Streekpark Klein Oisterwijk staat het welzijn van onze gasten en onze medewerkers voorop.

  Daarom volgen wij de landelijke maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM. Sinds gisteren 2 april  is er een nieuwe noodverordening door de 3 veiligheidsregio’s in Noord-Brabant vastgesteld.  Dat betekent dat onze beiden parken vanaf vandaag 3 april 2020 om 18:00 uur gesloten zijn.

  De nieuwe noodverordening verbiedt het aanbieden van recreatief nachtverblijf en het aanwezig zijn op locaties waar recreatief nachtverblijf plaatsvindt. Onder recreatief nachtverblijf valt het verblijf op recreatieparken, kampeerterreinen en minicampings, kamperen bij de boer, kamerverhuur, B&B en jachthavens.
   

  Jaargasten

  • Locaties en gebieden waar recreatief nachtverblijf wordt aangeboden in de vorm van vaste standplaatsen (jaargasten) met eigen sanitaire voorzieningen. Dus u als jaargast bent wel nog steeds welkom. Let op: bezoek is niet toegestaan tot 10 mei 2020.

  Wij rekenen er op dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, bijvoorbeeld door de regels van het RIVM in acht te nemen. Verder adviseren wij jullie niet naar Streekpark Klein Oisterwijk of Vakantiepark De Reebok te komen wanneer jullie in een gebied wonen waar veel Corona gevallen bekend zijn of jullie je niet zo lekker voelen. Zolang de regels van de overheid tot beperken van contacten gelden, is het verhuren van de Stacaravan of het Chalet niet toegestaan. Tevens zal u geen beroep kunnen doen op onze technische dienst (met uitzondering van noodgevallen).
   

  (Voor-)Seizoensgasten

  • U valt onder het recreatief nachtverblijf, u bent vanaf 10 mei 2020 weer welkom op ons park. Het is helaas ook niet toegestaan om langs te komen voor de reeds neergezette caravans. Hierbij valt ook onder dat het schoonmaken van de caravan helaas niet mogelijk is. Verder zullen onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op beiden parken gesloten blijven tot in elk geval 10 mei 2020.
   

  Toeristisch kamperen/ toeristisch verhuur

  • U valt onder het recreatief nachtverblijf, u bent vanaf 10 mei 2020 weer welkom op ons park. Verder zullen onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op beiden parken gesloten blijven tot in elk geval 10 mei 2020.
   

  Tijdelijke bewoning in een accommodatie

  • Tijdelijke bewoning in een accommodatie anders dan recreatief verblijf (bij persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld vanwege een echtscheiding) Seizoenarbeiders en zorgpersoneel zijn momenteel nog wel toegestaan bij onze vakantieparken.

  Alle reserveringen (m.u.v. (voor-)seizoenarrangement en jaarplaatsen) met een aankomstdatum tot 10 mei kunnen de reservering kosteloos omboeken naar een later tijdstip in het jaar 2020.

   
  Informatie vanuit Veiligheidsregio

  De Veiligheidsregio Midden en West-Brabant werkt de maatregel nog verder uit. Houd daarom voor meer informatie en veel gestelde vragen de website www.vrmwb.nl in de gaten. Er is hier sprake van een situatie die in geen enkel opzicht was te voorzien. In deze overmachtssituatie kan er dan ook geen sprake zijn van terugbetaling van ontvangen gelden, te meer omdat dit direct gevolgen heeft voor de continuïteit van ons bedrijf. Dit alles conform de HISWA-RECRON Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.

   

  Onze receptie heeft tot 10 mei de volgende openingstijden:

  Vakantiepark De Reebok

  Maandag t/m zaterdag         09.30-14.00 uur           
  Zondag                                      gesloten
   
  Streekpark Klein Oisterwijk
  Maandag t/m zaterdag         09.00-14.00 uur           
  Zondag                                      gesloten
   
  Heeft u verdere vragen, willen wij u vriendelijk verzoeken om niet direct te bellen of te chatten via facebook of Instagram. Gelieve  te mailen naar info@kleinoisterwijk.nl of info@dereebok.nl.
   
  Wees lief voor elkaar en zorg goed voor jezelf en anderen
   


  Veel gestelde vragen over het coronavirus - update 31 maart 2020

  Ondertussen kan niemand er meer onderuit: het coronavirus (COVID-19). Wij begrijpen dat het voor veel aanstaande gasten of gasten die al een reservering hebben staan de nodige vragen oplevert. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen bij elkaar gezocht en op deze pagina verzameld. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij blijven telefonisch (013-5282059) en per mail (info@kleinoisterwijk.nl)   bereikbaar.

  De overheid heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. De komende dagen gaan wij kijken welke consequenties dit gaat hebben voor het vakantiepark en voor onze gasten. Zodra we meer informatie hebben, laten we dit zo snel mogelijk weten! We vragen jullie dan ook om nog even geduld te hebben en onze berichten af te wachten.


  Kan ik nog wel op vakantie bij Streekpark Klein Oisterwijk vanwege het coronavirus?

  Ja, u kunt gewoon op vakantie gaan! Streekpark Klein Oisterwijk volgt de regelgeving van de overheid. Vakantieparken hoeven op dit moment nog niet hun deuren te sluiten voor verhuur en kamperen.  Het Klauterwoud met binnenspeeltuin en restaurant De Drie Vennen is gesloten. Wel zijn het Afhaal Klauterwoud & Streekwinkel geopend. De natuurspeeltuin blijft toegankelijk. 

  Vallen vakantieparken onder de regeling dat er maximaal 100 personen bij elkaar mogen zijn?
  Vakantieparken vallen nog niet onder deze regeling. Wel letten wij erop dat er nooit meer dan 100 personen op dezelfde plek zijn, zoals bij groepsactiviteiten. U kunt hierdoor misschien teleurgesteld worden.

  Als er geen animatie mogelijk is of als het zwembad gesloten is, heb ik dan recht op een lager overnachtingstarief?
  Doordat de richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

  Gelden er op Streekpark Klein Oisterwijk  extra regels ten aanzien van de hygiëne?
  Wij adviseren onze gasten om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Uiteraard houden wij, de medewerkers van Streekpark Klein Oisterwijk hier ook aan.

  • Was je handen regelmatig met water en zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na eenmalig gebruik weg;
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast hanteren wij onderstaande aanvullende maatregelen.
  • Betalingen moeten met de pin worden voldaan.
  • Maximaal 2 personen op de Receptie.
  • Houd afstand in het badgebouw.

  De schoonmaak heeft altijd al onze grote aandacht, de huidige inzet is in principe voldoende. In het geval van constatering van corona op het vakantiepark worden extra maatregelen getroffen. Deze worden dan volgens de landelijke richtlijnen uitgevoerd.

  Kan ik mijn vakantie annuleren?
  Bij annulering hanteren wij de annuleringsvoorwaarden zoals deze door de Hiswa-Recron zijn opgesteld. Hierin staat vermeld dat u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs zal moeten betalen bij een annulering:

  • Meer dan 3 maanden vóór dag van aankomst annuleren betekent 15% betalen
  • 3 tot 2 maanden vóór dag van aankomst annuleren betekent 50% betalen
  • 2 tot 1 maand vóór dag van aankomst annuleren betekent 75% betalen
  • Binnen 1 maand vóór dag van aankomst annuleren betekent 90% betalen
  • Op dag van aankomst annuleren betekent 100% betalen

   

  Heeft u een eigen (doorlopende) annuleringsverzekering dan verwijzen wij u graag door naar hen. 
  Kan ik mijn vakantie omboeken?
  Op dit moment is er nog geen reden om niet te komen.
  Streekpark Klein Oisterwijk heeft wel een speciale coulance regeling voor mensen met een reservering t/m aankomstdag 1 juni 2020. Deze reserveringen mogen kosteloos worden omgeboekt naar een periode tussen 1 augustus en 23 december 2020. (Op basis van beschikbaarheid). Hierbij gelden de volgende regels:

  • (voor)seizoensarrangementen zijn hiervan uitgesloten;
  • Kan alleen aangevraagd worden als de reservering volledig of deels is aanbetaald;
  • Aanvraag voor verplaatsing moet minimaal 2 dagen voor de huidige aankomstdatum aangegeven worden;
  • Reserveringen geboekt met gebruik van deze coulance regeling zijn op geen enkele wijze te annuleren met vergoeding. Recron annuleringsvoorwaarden en afgesloten annuleringsverzekeringen zijn op deze reserveringen niet van toepassing (ook niet bij bijvoorbeeld ziekte).

  Kan er voor mij een uitzondering gemaakt worden?
  Dit is een zeer uitzonderlijke situatie en hierdoor kunnen wij geen persoonlijke uitzonderingen maken. Indien de landelijke situatie zal wijzigen, volgen wij de dan geldende regelgeving. Wij danken jullie voor het begrip in deze periode. 

  Ik heb een jaarplaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Welke regels gelden er voor mij?
  Het is niet verboden om gebruik te maken van uw eigen stacaravan of chalet. Wij rekenen er op dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, bijvoorbeeld door de regels van het RIVM in acht te nemen. Verder adviseren wij jullie niet naar Streekpark Klein Oisterwijk te komen wanneer jullie in een gebied wonen waar veel corona gevallen bekend zijn of jullie je niet zo lekker voelen. 

  Zolang de regels van de overheid tot beperken van contacten gelden, is het verhuren van de stacaravan of het chalet niet toegestaan. Tevens zal u geen beroep kunnen doen op onze technische dienst (met uitzondering van noodgevallen). Informeren is altijd mogelijk.


   
   
 • InOisterwijk.nl

  Schauen Sie sich www.inOisterwijk.nl hier an, um alle Informationen über Neuigkeiten zu finden Erholung, Wohnen, Catering usw. der Gemeinde Oisterwijk.

Im Park

 • KAUF SONNTAG

  Jeden ersten Sonntag im Monat ist der Einkaufssonntag im stimmungsvollen Zentrum von Oisterwijk. Mit einer großen Auswahl an Geschäften und Cafés finden Sie hier s & amp; Restaurants ist der Einkaufssonntag in Oisterwijk ein wunderschöner Tag!

 • Ferienpark De Reebok & Oisterwijk im Fernsehen

  Schauen Sie sich das Video an und machen Sie sich ein Bild vom Spaß im und im Vakantiepark De Reebok. Genießen Sie die Natur, Kultur und das burgundische Leben in der Gemeinde Oisterwijk. KLICKEN SIE HIER

 • Ferienpark De Reebok & Oisterwijk im Fernsehen

  Schauen Sie sich das Video an und machen Sie sich ein Bild vom Spaß im und im Vakantiepark De Reebok. Genießen Sie die Natur, Kultur und das burgundische Leben in der Gemeinde Oisterwijk. KLICKEN SIE HIER

 • Corona update

  Corona Update 19 augustus 2020

  Gelet op de ernstige toename van het aantal besmettingen in de privésfeer, heeft het Kabinet opnieuw de dringende oproep gedaan om geen privébijeenkomsten met meer dan 6 gasten te organiseren of te bezoeken, waarbij bovendien de 1,5 meter afstand gegarandeerd moet zijn. Die oproep ondersteunen wij en wij vragen u dan ook met klem om geen feestjes, bbq’s of verjaardagen met grotere groepen in uw accommodatie of uw eigen kampeermiddel (tent, caravan, camper of vouwwagen) te organiseren. 

   

  Corona Update 11 juni 2020

  Geweldig Nieuws! 

  Vanaf maandag 15 juni mag het sanitairgebouw weer volledig open! 

   

  Corona Update 5 juni 2020

  ‼ Goed nieuws. Het sanitair op de campings / recreatieparken mag per direct open van 8 -20 uur, zie toelichting hieronder‼
   
  Op 3 juni jl. heeft het RBT besloten in te stemmen met alle punten:
   
  Openstelling van toiletten op recreatieparken overeenkomstig de lijn die de veiligheidsregio Zeeland hanteert: overdag geopend van 8:00 tot 20:00 uur.
   
  Het gesloten houden van de toiletten op o.a. recreatieparken leidt tot ongewenste neveneffecten voor  de volksgezondheid, zoals vervuiling.
   
  De veiligheidsregio Zeeland staat beperkt toiletgebruik bij recreatieparken toe. Om dagrecreanten tegemoet te komen is besloten alleen de gemeenschappelijke toiletvoorzieningen op vakantieparken, campings, kampeerterreinen en kampeerveldjes overdag te openen. Tussen 20.00 uur en 8.00 uur dienen de toiletten afgesloten te zijn.
   
  De eis dat de nacht verblijvende recreant zelf dient te beschikken over individuele sanitaire voorzieningen blijft gehandhaafd. Voorgesteld wordt om deze lijn te volgen. ‘’
   

  Corona Update 30 april 2020

  Woensdag 29 april is er een nieuwe Noodverordening van de veiligheidsregio Brabant-Noord gepubliceerd. Dit betekent dat ons Vakantiepark open mag! Daarom heten wij jullie van harte welkom vanaf donderdag 30 april 2020.

  Hoe staan we er nu voor:

  • Het vakantiepark mag open.

  • Bij ons een accommodatie huren met het eigen gezin op het vakantiepark is weer mogelijk. Met uitzondering van Van Gogh Tent en trekkershutten (hier is geen privé sanitair aanwezig).

  • U mag bij ons op het vakantiepark verblijven met uw eigen gezin. Met een vriendengroep een huisje of caravan huren is niet toegestaan.

  • Het is mogelijk om met een toercaravan op het vakantiepark te staan als hier een aparte sanitaire voorziening in aanwezig is.

  • Campers met eigen sanitair mogen op het vakantiepark staan. Bij het legen van het chemisch toilet moet 1,5 meter afstand worden gehouden van andere vakantiegangers.

  Aanvullend:

  • Het sanitair gebouw blijft gesloten.

  • De stortplaats voor het chemisch toilet is wel toegankelijk.

  • De receptie is dagelijks geopend met aangepaste openingstijden.

  • Grand Café De Reebok en de snackbar blijven gesloten.

  • Er is geen animatieprogramma tijdens het Hemelvaart en Pinksteren weekend.

  • Het zwembad Staalbergven is gesloten.

  • Bezoek/visite is niet toegestaan.

   

  Houd daarnaast rekening met de algemene richtlijnen:

  • Houd afstand tot elkaar, minimaal 1,5 meter

  • Schud geen handen.

  • Ga niet samenscholen en op bezoek bij elkaar op het vakantiepark.

   

  Wanneer de maatregelen wijzigen brengen wij u uiteraard op de hoogte.

  De openingstijden van de receptie zijn de aankomende dagen:

  Maandag t/m zaterdag: 09.30 uur tot 14.00 uur

  Zondag: gesloten

  Wanneer u buiten deze openingstijden wilt inchecken dient u altijd van te voren te bellen: 0135282309

   

  Corona update 7 april 2020 voor onze (voor-) seizoensgasten.

  Middels dit schrijven willen wij u verder informeren over aanvullende maatregelen die zijn verduidelijkt voor ons.

  Net als u waren wij overdonderd door het nieuws dat het vakantiepark per direct op 3 april 2020 om 18:00 uur dicht moest voor recreatief nachtverblijf en zaten wij net als u met vele vragen.

  Wij hebben daarom ook vragen gesteld aan de Veiligheidsregio’s van Brabant & de gemeente Oisterwijk. Hierop hebben wij uiteindelijk antwoord gekregen dat een (voor-) seizoensplaats met eigen sanitaire voorzieningen toch mogen komen.

  Het gaat er voornamelijk om dat er zo weinig mogelijk verkeersbewegingen zijn van, naar en op de camping. Vanuit de Veiligheidsregio’s van Brabant & de Gemeente Oisterwijk worden uiteraard wel een paar regels gesteld.
   

  • Alleen gasten van een (voor-) seizoensplaats met eigen sanitaire voorzieningen mogen op het park verblijven.

  • Het chemisch toilet blijft open op het park, zodat u gebruik kunt maken van uw eigen sanitaire voorzieningen. Met in achtneming van de RIVM Maatregelen waaronder 1.5 m afstand houden van elkaar.

  • Verder zullen onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op het vakantiepark gesloten blijven tot in elk geval 10 mei 2020.

  • De camping mag helaas geen dagjes toeristen toestaan op de camping. Dit betekent even bloemetjes water geven, even naar de caravan kijken is niet toegestaan. U dient dus langer dan een dag op de camping te verblijven. Dit om verkeersbewegingen van, naar en op de camping te beperken.

  • Bezoek is helaas niet toegestaan tot in elk geval 10 mei 2020.

  Onze receptie heeft tot 10 mei de volgende openingstijden: Maandag t/m zaterdag 09.30-14.00 uur , Zondag gesloten
   

  Heeft u verdere vragen, willen wij u vriendelijk verzoeken om niet direct te bellen of te chatten via facebook of Instagram. Gelieve te mailen naar info@dereebok.nl. Wees lief voor elkaar en zorg goed voor jezelf en anderen

  Veel gestelde vragen over het coronavirus - update 3 april 2020 

  Vakantiepark De Reebok & Streekpark Klein Oisterwijk  zullen per vandaag 3 april 2020 om 18:00 uur sluiten.

  Bij vakantiepark De Reebok & Streekpark Klein Oisterwijk staat het welzijn van onze gasten en onze medewerkers voorop.

  Daarom volgen wij de landelijke maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM. Sinds gisteren 2 april  is er een nieuwe noodverordening door de 3 veiligheidsregio’s in Noord-Brabant vastgesteld.  Dat betekent dat onze beiden parken vanaf vandaag 3 april 2020 om 18:00 uur gesloten zijn.

  De nieuwe noodverordening verbiedt het aanbieden van recreatief nachtverblijf en het aanwezig zijn op locaties waar recreatief nachtverblijf plaatsvindt. Onder recreatief nachtverblijf valt het verblijf op recreatieparken, kampeerterreinen en minicampings, kamperen bij de boer, kamerverhuur, B&B en jachthavens.
   

  Jaargasten

  • Locaties en gebieden waar recreatief nachtverblijf wordt aangeboden in de vorm van vaste standplaatsen (jaargasten) met eigen sanitaire voorzieningen. Dus u als jaargast bent wel nog steeds welkom. Let op: bezoek is niet toegestaan tot 10 mei 2020.

  Wij rekenen er op dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, bijvoorbeeld door de regels van het RIVM in acht te nemen. Verder adviseren wij jullie niet naar Streekpark Klein Oisterwijk of Vakantiepark De Reebok te komen wanneer jullie in een gebied wonen waar veel Corona gevallen bekend zijn of jullie je niet zo lekker voelen. Zolang de regels van de overheid tot beperken van contacten gelden, is het verhuren van de Stacaravan of het Chalet niet toegestaan. Tevens zal u geen beroep kunnen doen op onze technische dienst (met uitzondering van noodgevallen).
   

  (Voor-)Seizoensgasten

  • U valt onder het recreatief nachtverblijf, u bent vanaf 10 mei 2020 weer welkom op ons park. Het is helaas ook niet toegestaan om langs te komen voor de reeds neergezette caravans. Hierbij valt ook onder dat het schoonmaken van de caravan helaas niet mogelijk is. Verder zullen onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op beiden parken gesloten blijven tot in elk geval 10 mei 2020.
   

  Toeristisch kamperen/ toeristisch verhuur

  • U valt onder het recreatief nachtverblijf, u bent vanaf 10 mei 2020 weer welkom op ons park. Verder zullen onze gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen op beiden parken gesloten blijven tot in elk geval 10 mei 2020.
   

  Tijdelijke bewoning in een accommodatie

  • Tijdelijke bewoning in een accommodatie anders dan recreatief verblijf (bij persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld vanwege een echtscheiding) Seizoenarbeiders en zorgpersoneel zijn momenteel nog wel toegestaan bij onze vakantieparken.

  Alle reserveringen (m.u.v. (voor-)seizoenarrangement en jaarplaatsen) met een aankomstdatum tot 10 mei kunnen de reservering kosteloos omboeken naar een later tijdstip in het jaar 2020.

   
  Informatie vanuit Veiligheidsregio

  De Veiligheidsregio Midden en West-Brabant werkt de maatregel nog verder uit. Houd daarom voor meer informatie en veel gestelde vragen de website www.vrmwb.nl in de gaten. Er is hier sprake van een situatie die in geen enkel opzicht was te voorzien. In deze overmachtssituatie kan er dan ook geen sprake zijn van terugbetaling van ontvangen gelden, te meer omdat dit direct gevolgen heeft voor de continuïteit van ons bedrijf. Dit alles conform de HISWA-RECRON Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn.

   

  Onze receptie heeft tot 10 mei de volgende openingstijden:

  Vakantiepark De Reebok

  Maandag t/m zaterdag         09.30-14.00 uur           
  Zondag                                      gesloten
   
  Streekpark Klein Oisterwijk
  Maandag t/m zaterdag         09.00-14.00 uur           
  Zondag                                      gesloten
   
  Heeft u verdere vragen, willen wij u vriendelijk verzoeken om niet direct te bellen of te chatten via facebook of Instagram. Gelieve  te mailen naar info@kleinoisterwijk.nl of info@dereebok.nl.
   
  Wees lief voor elkaar en zorg goed voor jezelf en anderen
   


  Veel gestelde vragen over het coronavirus - update 31 maart 2020

  Ondertussen kan niemand er meer onderuit: het coronavirus (COVID-19). Wij begrijpen dat het voor veel aanstaande gasten of gasten die al een reservering hebben staan de nodige vragen oplevert. Daarom hebben wij de meest voorkomende vragen bij elkaar gezocht en op deze pagina verzameld. Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij blijven telefonisch (013-5282059) en per mail (info@kleinoisterwijk.nl)   bereikbaar.

  De overheid heeft nieuwe maatregelen afgekondigd. De komende dagen gaan wij kijken welke consequenties dit gaat hebben voor het vakantiepark en voor onze gasten. Zodra we meer informatie hebben, laten we dit zo snel mogelijk weten! We vragen jullie dan ook om nog even geduld te hebben en onze berichten af te wachten.


  Kan ik nog wel op vakantie bij Streekpark Klein Oisterwijk vanwege het coronavirus?

  Ja, u kunt gewoon op vakantie gaan! Streekpark Klein Oisterwijk volgt de regelgeving van de overheid. Vakantieparken hoeven op dit moment nog niet hun deuren te sluiten voor verhuur en kamperen.  Het Klauterwoud met binnenspeeltuin en restaurant De Drie Vennen is gesloten. Wel zijn het Afhaal Klauterwoud & Streekwinkel geopend. De natuurspeeltuin blijft toegankelijk. 

  Vallen vakantieparken onder de regeling dat er maximaal 100 personen bij elkaar mogen zijn?
  Vakantieparken vallen nog niet onder deze regeling. Wel letten wij erop dat er nooit meer dan 100 personen op dezelfde plek zijn, zoals bij groepsactiviteiten. U kunt hierdoor misschien teleurgesteld worden.

  Als er geen animatie mogelijk is of als het zwembad gesloten is, heb ik dan recht op een lager overnachtingstarief?
  Doordat de richtlijnen door de overheid zijn opgesteld is er geen recht op een lager overnachtingstarief.

  Gelden er op Streekpark Klein Oisterwijk  extra regels ten aanzien van de hygiëne?
  Wij adviseren onze gasten om zich aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Uiteraard houden wij, de medewerkers van Streekpark Klein Oisterwijk hier ook aan.

  • Was je handen regelmatig met water en zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Schud geen handen;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na eenmalig gebruik weg;
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast hanteren wij onderstaande aanvullende maatregelen.
  • Betalingen moeten met de pin worden voldaan.
  • Maximaal 2 personen op de Receptie.
  • Houd afstand in het badgebouw.

  De schoonmaak heeft altijd al onze grote aandacht, de huidige inzet is in principe voldoende. In het geval van constatering van corona op het vakantiepark worden extra maatregelen getroffen. Deze worden dan volgens de landelijke richtlijnen uitgevoerd.

  Kan ik mijn vakantie annuleren?
  Bij annulering hanteren wij de annuleringsvoorwaarden zoals deze door de Hiswa-Recron zijn opgesteld. Hierin staat vermeld dat u een deel of het geheel van de overeengekomen prijs zal moeten betalen bij een annulering:

  • Meer dan 3 maanden vóór dag van aankomst annuleren betekent 15% betalen
  • 3 tot 2 maanden vóór dag van aankomst annuleren betekent 50% betalen
  • 2 tot 1 maand vóór dag van aankomst annuleren betekent 75% betalen
  • Binnen 1 maand vóór dag van aankomst annuleren betekent 90% betalen
  • Op dag van aankomst annuleren betekent 100% betalen

   

  Heeft u een eigen (doorlopende) annuleringsverzekering dan verwijzen wij u graag door naar hen. 
  Kan ik mijn vakantie omboeken?
  Op dit moment is er nog geen reden om niet te komen.
  Streekpark Klein Oisterwijk heeft wel een speciale coulance regeling voor mensen met een reservering t/m aankomstdag 1 juni 2020. Deze reserveringen mogen kosteloos worden omgeboekt naar een periode tussen 1 augustus en 23 december 2020. (Op basis van beschikbaarheid). Hierbij gelden de volgende regels:

  • (voor)seizoensarrangementen zijn hiervan uitgesloten;
  • Kan alleen aangevraagd worden als de reservering volledig of deels is aanbetaald;
  • Aanvraag voor verplaatsing moet minimaal 2 dagen voor de huidige aankomstdatum aangegeven worden;
  • Reserveringen geboekt met gebruik van deze coulance regeling zijn op geen enkele wijze te annuleren met vergoeding. Recron annuleringsvoorwaarden en afgesloten annuleringsverzekeringen zijn op deze reserveringen niet van toepassing (ook niet bij bijvoorbeeld ziekte).

  Kan er voor mij een uitzondering gemaakt worden?
  Dit is een zeer uitzonderlijke situatie en hierdoor kunnen wij geen persoonlijke uitzonderingen maken. Indien de landelijke situatie zal wijzigen, volgen wij de dan geldende regelgeving. Wij danken jullie voor het begrip in deze periode. 

  Ik heb een jaarplaats op Streekpark Klein Oisterwijk. Welke regels gelden er voor mij?
  Het is niet verboden om gebruik te maken van uw eigen stacaravan of chalet. Wij rekenen er op dat jullie zelf verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, bijvoorbeeld door de regels van het RIVM in acht te nemen. Verder adviseren wij jullie niet naar Streekpark Klein Oisterwijk te komen wanneer jullie in een gebied wonen waar veel corona gevallen bekend zijn of jullie je niet zo lekker voelen. 

  Zolang de regels van de overheid tot beperken van contacten gelden, is het verhuren van de stacaravan of het chalet niet toegestaan. Tevens zal u geen beroep kunnen doen op onze technische dienst (met uitzondering van noodgevallen). Informeren is altijd mogelijk.


   
   
 • InOisterwijk.nl

  Schauen Sie sich www.inOisterwijk.nl hier an, um alle Informationen über Neuigkeiten zu finden Erholung, Wohnen, Catering usw. der Gemeinde Oisterwijk.


Köstlicher Aufenthalt, wie Sie es wünschen